EKO SERVIS Beograd


Sektor reciklaže koji obuhvata pre svega razvijanje sistema pravilnog sortiranja otpada, odvoz, baliranje i pripremu za dalji proces reciklaže.

Eko servis se od početka opredelio za sakupljanje plastičnog otpada pre svega plastičnih folija, prevashodno od primarnih pakovanja iz velikih marketa i onih privednih subjekata koji u svom poslovanju generišu velike količine plastičnog otpada, takođe se bavi sakupljanjem i odvozom starog papira i kartona.

Od nedavno Eko servis u ponudi ima i specifičan način za sakupljanje papirnog otpada. U ponudi, za sve zainteresovana preduzeća, jesu specificne kutije za prihvat papirnog otpada po kancelarijama tako da se izbegava minimalizuje bacanje papira. I pospešuje se reciklaža.

Od poziva dispečerskom centru do dolaska našeg vozila postavljanja kontejnera i prvog odvoza garantujemo minimalno vreme u toku jednog radnog dana.

Sakupljanje plastičnog otpada kod generatora otpada je omogućeno kontejnerima od 3m ili specijalnim drzačima za jumbo vreće od 2m.

U mogućnosti smo da vršimo odvoz svakodnevno i najmanjih količina.

Svi poslovi oko prikupljanja odvoza i baliranja otpada su u skladu sa zakonom o zaštiti životne sredine Republike Srbije što podrazumeva i važeća uverenja o karakterizaciji i kategorizaciji otpada, što svim našim korisnicima garantuje sigurnost u poslovanju rešavanja otpada.

 

 


RECIKLAŽA
JAVNO ZELENILO
SPOLJNE POVRŠINE
KAKO MI RADIMO
KONTAKT